De 10 beste goedkoopste iPhone-hoesjes onder 5-10 euro

Beste goedkoopste iPhone hoesjes vergelijk

Naast oordoppen en allerlei gadgets, mag ik ook graag smartphone covers voor mijn telefoons bestellen uit China. Voor nog geen 5 euro heb je prima en fraaie bescherming voor je telefoon. Dit zijn de volgens mij beste goedkoopste iPhone-hoesjes onder 5-10 euro.

Waarom goedkope iPhone-hoesjes kopen uit China?

- Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
- Voor de prijs kan je gemakkelijk meerdere hoesjes bestellen en degene gebruiken die je bevallen
- Veel ruimere keuze dan het schap van je elektronicaboer
- Geen verzendkosten en importkosten

Waar moet je op letten?

- Het duurt 2-3 weken voordat je bestelling aankomt
- Als je bestellingswaarde van een pakket 22 euro overtreft, loop je het risico op importkosten betalen. Dat is mij echter nog nooit gebeurd.

Oké, hier gaan we: dit zijn mijn 10 favoriete goedkope iPhone hoesjes voor de iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X:


Phone Case Cover for iPhone

2,50 euro

Beste keuze iPhone hoesje Gearbest

Dit hoesje is rubberig en flexibel, maar toch stevig als je hem om de iPhone heen hebt zitten. Het rubber is stevig genoeg om een val aan de achterkant op te vangen, en biedt ook een bescherming bij de knoppen aan de zijkant. De oplader, speakers en de camera krijgen alle ruimte. Verkrijgbaar in zwart, donkergrijs en donkerblauw - en in alle kleuren lekker minimalistisch stijlvol. De prijs is lachwekkend.


Baseus Thin Case

2,50 euro

Baseus iPhone hoesje goedkoopste beste

Eenvoudiger en effectiever kan je een iPhone-hoesje eigenlijk niet krijgen. Je klemt de harde cover in rood, zwart, wit of blauw mat afgewerkt plastic om de iPhone heen en hij zit meteen strak. De Baseus maakt de achterkant een stuk stroever dan de eigenlijke iPhone, waardoor uit je handen glippen een stuk lastiger is. Net als bij andere hard-case hoesjes is het voor de volumeknoppen goed om hem niet te vaak om of af de iPhone te doen.


Cafele Doek Case

5 euro

Goedkope iPhone hoesjes Cafele

In het kader 'Ik gebruik hem zelf ook': deze kleurige iPhone-hoezen van Cafele zijn superslank en zien er origineel uit. Hij biedt door zijn gebrek aan dikte misschien niet de beste bescherming, maar zorgt er wel voor dat je fors meer grip hebt bij het vasthouden. Het is grappig om een achterkant van stof te voelen aan je telefoon. De zijkanten zijn van zwart flexibel rubber, er is ruimte om een koord in de hoes te doen en de uitsparingen zitten op alle logische plekken. In vier verschillende, zakelijke kleuren.


Floveme Case

2,50 euro

Goedkoopste iPhone hoesjes Floveme

Denk de Cafele Doek Case zonder anderkleurig onderkantje en je krijgt deze ongelooflijk goedkope iPhone-hoes van Floveme. Goedkoop in prijs dan.

In tegenstelling tot de Cafele, zijn de zijkanten hier óók uitgevoerd in stof, net als de achterkant. De stof is geplakt op rubber, waardoor de cover buigzaam is en makkelijk en strak om je smartphone heen gaat. Verkrijgbaar in antraciet, donkergrijs, lichtgrijs en blauw en kleurt dus vast goed bij je bank.


Kisscase Bamboo Wood Cover

5 euro

Goedkope houten iPhone hoesje

Het stevigste en stijfste hoesje van allemaal is deze van Kisscase. Je clipt deze sterke houten achterkant met hard drukken op de iPhone en daarna zit hij rotsvast.

De zijkanten worden dun gehouden door kunststof (hout zou het hoesje meteen te grof maken), dat aan de voorkant net iets boven de schermrand uitsteekt en daardoor je iPhone beschermt als die recht naar beneden valt op het scherm. Verkrijgbaar in zes kleuren, van licht tot donker en een rode variant.


Leatherlook X-Level Case

10 euro

X-Level goedkoopste iPhone hoesjes

Wie van de uitstraling van leer om de telefoon houdt, kan helemaal verdwalen in het aanbod op Chinese sites, maar verreweg de meeste goedkope iPhone hoesjes zijn van erbarmelijk lelijk kunststof.

Deze leatherlook iPhone-hoes van X-Level is een aangename uitzondering. Je ziet dat het leer nep is, maar hij schreeuwt het niet van de daken. Hij oogt zakelijk en ingetogen, in het zwart, donkerbruin, lichtbruin of rood.


Goedkope iPhone-hoes met voorkant

10 euro

Goedkope iPhone cover met voorkant

Liever een goedkope iPhone-hoes met flip aan de voorkant, zodat ook die kant beschermd is? Deze van het onuitspreekbare 'merk' Lcimeeke biedt een lederlook bescherming aan de voorkant en achterkant.

Je klikt de iPhone in een case in het hoesje. Aan de achterkant krijgt de camera natuurlijk de ruimte en om de aan-uitknop zit een uitsparing. Je kan de iPhone rechtop zetten in de zijkant van het hoesje, waar eveneens een vakje zit voor een pinpas.


Luxe Lederen Flip Case voor iPhone

5 euro

Goedkoopste luxe iPhone hoesje

Nog een goede flip cover voor de iPhone, dus een hoes met voorkant, is deze merkloze. Hij doet precies wat je van zo'n hoes verwacht: de voorkant klikt vast met een magneetje, hij laat de iPhone rechtop staan door een slimme inkeping in de hoes en biedt valbescherming aan de voor- en achterkant.

But wait, there's more. Deze heeft zelfs ruimte voor drie pinpassen en/ of klantenkaarten in de binnenkant van de flap. Voor nog geen vijf euro.


Sterke Shockproof iPhone Cover

2,50 euro

Goedkoopste sterke iPhone cover.png

Voor de onhandige, pardon, altijd bezige mensen is er deze goedkope sterke 'shockproof' iPhone cover. Een beproefd model hoesje dat al op werkelijke elke smartphone is losgelaten, en dus ook de iPhone. De achterkant bestaat uit een stevige rubberen omklemming van je telefoon, en daar bovenop een harde plastic laag die je kan bestellen in verschillende kleuren. Een handig systeem: de constructie vangt de klappen op, niet je telefoon. De randen aan de voorkant voorkomen bovendien krassen op je scherm, als je de telefoon plat op zijn voorkant laat vallen. Word je telefoon er mooier van? Nee. Wel veiliger.


De bijna onzichtbare iPhone-cover

5 euro

Goedkope transparante iPhone hoes

Vind je het nou zonde om zo'n peperdure iPhone in een hoesje te stoppen, maar beschouw je het wel als noodzakelijk kwaad, dan kan je altijd nog een transparante iPhone-hoes kopen. Dan blijf je de lijnen en kleuren van je iPhone tenminste zien. Deze van Torras is verkrijgbaar met kloeke gekleurde randjes in zwart, rood, roségoud, goud of zilver rondom de camera en knoppen, waarmee je wat accenten in het ontwerp legt. Maar belangrijker nog: hij is solide. Voor een habbekrats.


Voetnoot

Dat waren ze, in willekeurige volgorde: tien goede en goedkope iPhone-hoesjes uit China. Ga je er een kopen? Ik hoop dat je het doet via de link in dit artikel. Dan steun je mij op mijn zoektocht naar geweldige en goedkope Chinese producten - en het kost jou niks extra. Laat ook vooral een reactie achter!

Het jagen naar goede Chinese producten voor weinig geld is een obsessie van me, die begonnen is met oordoppen. Wist je dat je al voor vijf euro geweldige oordoppen kan kopen die zich kunnen meten met 50 euro-oordoppen in Nederland? En dat je voor 50 euro werkelijk fenomenale oordoppen koopt? Lees ook:
 

- De beste oordoppen onder 25 euro

- De beste Bluetooth oordoppen onder 25 euro

- Fenomenale oordoppen onder 50 euro